Trabzonspor UEFA'da onu istiyor!

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turunda, 1. turdaki Differdange 03- Bala Town eşleşmesinde Bala Town'u rakip olarak görmeyi istediklerini ve büyük ihtimalle bu takımla karşılaşacaklarını söyledi. İsviçre'nin

Trabzonspor UEFA'da onu istiyor!
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turunda, 1. turdaki Differdange 03- Bala Town eşleşmesinde Bala Town'u rakip olarak görmeyi istediklerini ve büyük ihtimalle bu takımla karşılaşacaklarını söyledi.
 
İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulunan Hurma, hiçbir maçın oynanmadan kazanılmayacağını belirterek, "İkisi arasında kamp programımızı düşündüğümüzde Galler'e ulaşım daha kolay olduğu için Galler temsilcisi Bala Town'ın gelmesini istiyoruz. Muhtemelen de o gelir zaten" dedi.
 
 Dünyada çok kuvvetli takımların olduğunu ancak kötü takımın bulunmadığını kaydeden Hurma, "Dolayısıyla çok ciddi oynamamız ve çok dikkate almamız lazım. Ülkemizi doğru temsil etmek adına inşallah iyi işler çıkartırız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
Takımlar hakkında bilgi sahibi olmadığını söyleyen Hurma, "Hiçbir fikrimizin olmadığı takımların geçtiğimiz yıllarda büyük takımları elediğini biliyoruz. Dolayısıyla dikkat edip bir sürpriz ya da utanç yaşamak da istemeyiz" şeklinde konuştu.
 
"TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ"
Transfer politikası hakkında ise Hurma, "Takıma takviye yapacağız. Trabzonspor, Avrupa'da her zaman iddiası olmuş bir Türk takımıdır. Tabii ki ilk etapta gruplara kalıp çıkmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
 
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda Differdange 03-Bala Town eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci ön eleme turu müsabakaları 16-23 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Trabzonspor, kurada ilk takım olduğu için ilk maçı evinde, rövanşı ise deplasmanda oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler