Trabzonspor UEFA riski ile karşı karşıya

Trabzonspor Matus Bero, Ersun Yanal ve PFDK’dan gelen cezalarla şok üstüne şok yaşadı.

Trabzonspor UEFA riski ile karşı karşıya

Haber61 / Spor Servisi / Tuncay Lakot 

Bordo-Mavili takım Bero’nun Trencin takımına ödeme planlarıyla ilgili yaşanan sıkıntılardan ötürü transfer yasağının şokunu atlatamadan Ersun Yanal ve Yardımcılarının alacaklarından ötürü açtığı davanın Tahkim tarafından onanması sonrası ikinci şoku yaşadı.


Akşam saatlerinde PFDK’nın Trabzonspor-Beşiktaş maçında olumsuz tezahürat ve yaşanan saha olayları nedeni ile Kuzey Kale arkası J Blok tribünün kapatılmasına ve 30.000 TL para cezasına çarptırılması camiada soğuk duş etkisi yarattı. Bordo-Mavili camia yaşanan ekonomik sıkıntılarla boğuşurken UEFA Mali Fair Play kriterlerini yerine getiremezse yeni bir ceza ile karşı karşıya kalma riski taşıyor.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Trabzonspor yönetiminin bu konuda bir çalışma içinde olup olmadığı merak edilirken, yaşanan sıkıntılar sonrası Trabzonspor UEFA Avrupa Ligine katılma hakkı elde etse dahi mali kriterler nedeni ile organizasyona katılamama riskini taşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor