Trabzonspor UEFA kıskacında

2 futbolcunun bonservis bedeli iki futbolcununda alacakları Trabzonspor'u UEFA'da sıkıntıya soktu

Trabzonspor UEFA kıskacında
HABER61 SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un  Hull City’den transfer ettiği N’doye ve Dinamo Moskova’dan transfer ettiği Douglas için bonservis bedellerini kulüplere zamanında ödemediği gerekçesi ile UEFA tarafından cezaya çarptırıldı. İngiliz Hull City kulübü N’doye, Rus kulübü Dinamo Moskova’da Douglos’un  bonservis bedellerinin zamanında ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor’u UEFA’ya şikayet etti

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığı döneminde transfer edilen ve bonservis bedelleri zamanında yatırılmayan iki futbolcu için  UEFA Trabzonspor’a  faizleriyle birlikte toplam  ( 2,3 Milyon Euro )  8 Milyon TL ödemesini kararlaştırdı. UEFA  Trabzonspor’a N’doye ve Doglos’un kulüpleri Hull City ve Dinamo Moskova’ya  alacakları olan 8 milyon TL’yi (2 milyon 300 bin euro) ödemesi için 10 gün süre tanıdı.

UEFA tarafından belirlenen bedeli 10 gün içinde yattırmak zorunda  olan bordo mavililer bu süre içinde parayı yatırmazsa cezai işlem maruz kalacak.

COSTANT ve WARİS’DEN DE CEZA GELEBİLİR

Trabzonspor’un sorunlu ayrıldığı futbolcular Costant ve Waris de alacaklarının zamanında ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor’u UEFA’ya şikayet etmişti. UEFA ‘nın bu iki futbolcunun durumlarını incelediği ve konuyu kısa süre içinde kararar bağlayarak Trabzonspor’a bildireceği de gelen bir başka bilgi. UEFA ile başı zaten dertte olan Trabzonspor'un 4 futbolcu ile yaşadığı sorun UEFA'daki sıkıntısını dahada artırdı. Başkan Muharrem Usta  göreve geldiğinde ekonomik konularla ilgili olarak UEFA yetkililerini güçlükle ikna ederek Trabzonspor'un ağır cezalar almasının önüne bir nebze olsun geçmişti. Yaşanan bu durum Trabzonspor'un UEFA ile yeniden başının belaya girmesine neden oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor