Trabzonspor uçurumu yarıladı

Bordo-Mavili yönetimin 2013 yılından bu yana izlediği transfer politikası yapılan transferlere harcanan paralar ve yeni sezonda takıma katılan isimlere ödenen paralar ile borç yükünü azaltmak yerine borcu iki katına çıkarttı. Ligde alınan iki mağlubiyetin

Trabzonspor uçurumu yarıladı

Bordo-Mavili yönetimin 2013 yılından bu yana izlediği transfer politikası yapılan transferlere harcanan paralar ve yeni sezonda takıma katılan isimlere ödenen paralar ile borç yükünü azaltmak yerine borcu iki katına çıkarttı.

Ligde alınan iki mağlubiyetin ardından yönetimin oyunculara uzun zamandan beri ödeme yapmadığı iddia edilirken futbolcuların hak edişlerini alamadıkları için sıkıntı yaşadıkları belirtildi.

Yaklaşık 10 aydır futbolculara düzenli ödeme yapılmadığı haberi dilden dile dolaşırken mali işlerden sorumlu yönetici Abdi Serdar Üstünsalih’in açıklamaları da Bordo-Mavili camiayı tatmin etmedi.

Trabzonspor’da son yapılan Mali Genel Kurulda Konuşan yönetici Üstünsalih harcama konusunda firene basamıyoruz birilerinin bizleri durdurması gerek açıklamasının ardından gelinen nokta da kulübün ciddi kaynak sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor