Trabzonspor U21 ile Karşılaştı!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Akhisar belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleirnde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenma

Trabzonspor U21 ile Karşılaştı!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Akhisar belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleirnde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanda Trabzonspor A takımı ile Trabzonspor U21 takımı çift kale maç yaptı.

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yusuf, Özer, Cardozo, Mehmet Ekici ve Güray antrenmanda yer almazken hasta olan Mustafa ve Aykut Demir yan sahada düz koşu yaptı.

Çok çekişmeli geçen karşılaşmada ilk yarı Trabzoınspor A takımının 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Golleri Muhammet Demir ve Cavanda kaydetti. U21 takımının ise tek golünü Furkan attı.

İkinci yarıda oyunda çok sayıda değişiklik oldu. Bosingwa'nın yerine Akakpo, Fatih'in yerine Aytaç, Okay'ın yerine Abdülkadir, Sefa'nın yerine Ramazan, Muhammet Demir'in yerine Muhammet Beşir oyuna girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Trabzonspor'u 3-1 öne geçiren golü Erkan Zengin'in ortasında Salih Dursun kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler