Trabzonspor U19’un rövanş 5 Kasım’da Papara Park’ta oynanacak.

Trabzonspor U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Papara Park’ta HJK Helsinki U19’u konuk edecek.
Trabzonspor U19’un rövanş  5 Kasım’da Papara Park’ta oynanacak.

Trabzonspor U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda HJK Helsinki ile 2-2 berabere kaldı.

Finlandiya’nın başkenti Helsinki’deki Bolt Arena’da oynanan karşılaşmada bordo-mavili gençler, zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla döndü. Trabzonspor’un gollerini 45+4. ve 81. dakikalarda Onuralp Çakıroğlu kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine karşı etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, devre bitmeden bulduğu golle soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi. İkinci yarıda da mücadeleyi bırakmayan Trabzonspor U19, son bölümlerde attığı golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

UEFA Gençlik Ligi 2. Eleme Turu’nun rövanş mücadelesi 5 Kasım’da Papara Park’ta oynanacak. Bordo-mavili ekip, taraftarının desteğiyle turu geçmeyi hedefliyor.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.