Trabzonspor turu nasıl geçer

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 yenildiği ilk maçın rövanşında yarın evinde Makedonya'nın Rabotnicki takımıyla karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçı, İskoç hakem Steven McLean y

Trabzonspor turu nasıl geçer

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 yenildiği ilk maçın rövanşında yarın evinde Makedonya'nın Rabotnicki takımıyla karşı karşıya gelecek. 

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçı, İskoç hakem Steven McLean yönetecek.

Bordo-mavililerin turu geçmesi için rakibi karşısında en az 2 farklı galibiyet alması gerekiyor. Karşılaşmada 90 dakikanın Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise karşılaşma 15'er dakikalık iki devre halinde oynanacak uzatmalara gidecek. Uzatma bölümlerinde skorda bir değişiklik olmazsa, tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. 

İlk maçta elde ettiği avantajla Trabzon'da sahaya çıkacak Rabotnicki ise galibiyet ve beraberliklerin yanı sıra 1-0 haricindeki tüm tek farklı yenilgilerde turu atlayan taraf olacak ve Trabzonspor da Avrupa defterini erken kapatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor