Trabzonspor Türkiye şampiyonu Trabzonlu gençleri tebrik etti

Trabzonspor, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi futbol takımını tebrik etti.

Trabzonspor Türkiye şampiyonu Trabzonlu gençleri tebrik etti

Trabzon'un yetenekli gençleri, Türkiye Liseler Arası Okul Sporları Futbol Müsabakalarında zirveye çıkarak büyük bir başarıya imza atan gençleri Trabzonspor tebrik etti.

Kocaeli Spor Lisesi ile Antalya Vehbi Konuk stadında karşı karşıya gelen Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi futbol takımı, final maçında rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonluğu getiren golleri Yiğit, Berkay ve Boran attı.

17-27 Mayıs tarihinde ise Trabzon'u Çin'de düzenlenecek Dünya Kupası'nda temsil edecekler.

Trabzonspor bu başarıya yönelik bir açıklama yaptı.

Bordo-mavililer konuya yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Çoğunluğunu Trabzonspor Futbol Akademisi takımlarımızda forma giyen sporcularımızın oluşturduğu Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Türkiye Liseler Arası Okul Sporları futbol müsabakalarında finaldeki rakibi Kocaeli Spor Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyon lisemiz, 17-27 Mayıs tarihlerinde Çin’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda ilimiz ve ülkemizi temsil edecek.

Başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, teknik heyeti ve yönetici kadrosunu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor