Trabzonspor turdan emin!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Makedonya temsilcisi Rabotnicki’i karşısında deplasmanda oynadıkları ilk maçta iş kazası yaşadıklarını, rövanş maçında turu getirecek skoru elde edeceklerinden hiç bir şüphelerinin olmadığını söyledi.UEFA Avrupa L

Trabzonspor turdan emin!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Makedonya temsilcisi Rabotnicki’i karşısında deplasmanda oynadıkları ilk maçta iş kazası yaşadıklarını, rövanş maçında turu getirecek skoru elde edeceklerinden hiç bir şüphelerinin olmadığını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ikinci maçında sahasında Makedonya’nın Rabotnicki takımıyla 1-0’ın rövanşında karşılaşacak olan Trabzonspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, sezon başı hazırlık dönemi olması nedeniyle Rabotnicki karşısında ilk maçta iş kazası yaşadıklarını belirterek, "Rakibimize ilk maçta hazırlık dönemi olması nedeniyle 1-0 mağlup olduk. Eksiklerimiz olsa da rakibimizi yenmeliydik. İlk maçta taraftarlarımızın arzu ettiği oyunu ve skoru sahaya yansıtamadık. Bunu bir iş kazası olarak görüyoruz. Kesinlikle rövanş maçında turu getirecek skora alacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile bu turu geçeceğiz. Bundan hiç bir şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor