"Trabzonspor tur atlarsa dünya konuşur"

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci Roma Trabzonspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

"Trabzonspor tur atlarsa dünya konuşur"

Haber61 Spor Servisi

UEFA Konferans Ligi Play Off turu rövanş maçında Trabzonspor deplasmanda Roma ile karşılaşacak. 2-1 mağlup olunan ilk maçın ardından Fırtına tur için herşeyini ortaya koyacak.

Maç öncesinde değerlendirmelerde bulunan eski milli futbolcu Nihat Kahveci dikkat çekici yorumlarda bulundu.

TRT Spor’da konuşan Kahveci, turu geçmenin zor olduğunu ancak imkansız olmadığını vurguladı.

İşte Kahveci’nin yorumları;

nihat kahveci

Trabzonspor kendi sahasında maça öyle bir başladı ki ilk 20 dakika yüzde 80 topa sahip oldu. Mourinho, Trabzon’u ne kadar izlemiş olsa da maç içerisinde oyuna göre müdahalelerde bulundu. Roma öyle oyunu ele almaya başladı. Zaten bu yüzden Mourinho. Maç öncesinde turu geçecek skoru almak için geldik demişti ama turu henüz geçmedi.

Sahanın içinde Hamsik’i, Gervinho’yu, Nwakaeme’yi, Djaniny’i, Bakasetas’ı, Cornelius’u görürsem gol beklerim. Atma ihtimalleri çok yüksek. Yeter ki maça adapte olsunlar, kendi özgüvenleri olsun bu takım her türlü gol atar.

İsmail penaltı pozisyonuna kadar geldiğinden beri en iyi performansını göstermişti. Hugo- Edgar  çok uyumlu dokunulmazlar. Peres’i so maçta çok beğendim. Bu maçta atağa vereceği desteği çok önemsiyorum.  

Diğer tarafta Ronaldinho gibi oynayan Nwakaeme.  Çok istekli arzulu. Keyif yapıyor, Hamsik ve Bakasetas ile birlikte. Trabzon’un ön tarafı her zaman gol ve goller vaad ediyor. Rakip kim olursa olsun. Bu kadro bu deplasmanda gol yememeli. Bir erken gol her şeyi değiştirebilir. 

Bir de bu maçta tur atladığınızı düşünün. Dünya seni konuşur. Hem Trabzon, hem Türk futbolu adına büyük bir olay olur. Trabzonspor’un bu kadrosunun turu geçme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Zor ama zoru başaracaklar inşallah.

 Mourinho, Trabzonspor’u gördü. Orta sahayı forveti gol atma kabileyetini gördü. Zamanında egolu, kibirli takımına çok güvenen bir Mourinho olmaması normal. Trabzonspor bunu hissettirdi. Roma’da çok iyi oyuncular da var. Onlara dikkat edilmeli.

Mourinho 1-0 önde olmanın avantajını çok iyi oynayan bir hoca. Zaafı kovalayıp golle sonuçlandırabilen bir teknik direktör. Trabzonspor’da ön taraftaki oyuncular formlarını sürdürürse turu geçebilirler.

İtalyanlar çok milliyetçi ve takımlarına bağlıdırlar. Mourinho da onlarla buluşacak. Bunu takımına motive olarak kullanacaktır. Tur zor ama imkansız değil

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler