Trabzonspor transferi resmen duyurdu!

Trabzonspor, Flavio'nun ayrılığını resmen duyurdu.

Trabzonspor transferi resmen duyurdu!

Trabzonspor transferi resmen duyurdu.

Bordo mavililer Flavio'nun Arabistan'a transfrrini KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Flavio Mederios Da Silva'nın Altaawoun Saudi FC'ye geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullandı.

Transfer konusunda ayrıntıları da açıklayan Trabzonspor, kiralama bedeli olarak 200 bin USD alınacağını belirtti. ayrıca Arabistan kulübünün 2 Milyon USD satın alma opsiyonu olacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Flavio Mederios Da Silva'nın, Altaawoun Saudi FC'ye, 2022-23 futbol sezonu sonuna kadar, satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Altaawoun Saudi FC, Kulübümüze, kiralama bedeli olarak 200.000.-USD ödeme yapacaktır. Altaawoun Saudi FC, satın alma opsiyonunu kullanması halinde, Kulübümüze, 2.000.000.-USD sözleşme fesih bedeli ödeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor