Trabzonspor transferde tasarruflu ilerliyor

Trabzonspor Kulübü, transfer döneminde tasarrufu elden bırakmıyor...

Trabzonspor transferde tasarruflu ilerliyor

HABER61 - HABER SERVİSİ

Transfer döneminin açılması ile beraber Trabzonspor, 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Marsilya'dan Yusuf Sarı, Eskişehirspor'dan Fıratcan Üzüm, Altınordu'dan Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz ile sözleşme imzalayan Bordo-Mavililer, bu transferler için yalnızca yetiştirme bedeli ödeyecek.

Bonservisi elinde olan Yusuf Sarı için 390 Bin TL menajerlik ücreti ödeyecek olan Trabzonspor'un Altınordu'dan transfer ettiği Atakan ve Salih için toplamda 600 bin TL yetiştirme bedeli ödemesi bekleniyor.

Transferde bonservis bedeli ödemeyen Karadeniz ekibi, transferde yaş ortalamasını da düşürdü. Gelen oyuncuların yaş ortalaması 19 oldu.

Bonservisi Leed United'dan alınacak olan Caleb Ekuban ile birlikte, kiralık olarak başka takımlarda forma giyen Savaş Çakır, Sami Can Özkan, Burak Temir, Bahadır Güngördü, Semih Karadeniz, Yunus Emre Çakır ve Cafer Tosun tekrar Trabzonspor'a döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor