Trabzonspor transferde atağa geçiyor!

Ahmet Ağaoğlu, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor transferde atağa geçiyor!

Transfer döneminde maliyeti uygun ve genç oyuncularla sözleşme imzalayan Bordo-Mavililer'de as kadroya katkı verecek oyuncuların transferleri merakla bekleniyordu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer süreci ile alakalı bilgiler verdi.

Ağaoğlu, 2-3 Milyon Euro bandında bir transfer bütçesi olduğunu belirterek, "Bankalar Birliği ile yapılacak olan yapılandırma anlaşmasını bekliyorduk. Transferde genç oyunculara öncelik vermiştik. Şimdi isim vermeden konuşursak, stoper, orta saha ve forvet bölgesine 3-4 transfer yapacağız. 10 gün içerisinde görüşmelerimizi belirli bir aşamaya getirdiğimiz oyuncularla anlaşma imzalayacağız. Bu oyuncular as kadroya direk katkı verecek oyuncular olacak." ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de bilgi veren Ağaoğlu, "Takıma katkısının az olduğu düşünülen, teknik kadronun vereceği rapor doğrultusunda belki 1-2 oyuncu takımdan ayrılabilir. Tabiki bunlar Sosa, Anthony, Abdülkadir ve Yusuf olmaz..." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor