Trabzonspor transfer yapmayacak

Trabzonspor’da transfer sezonu durağan geçerken Bordo-Mavililerin fazla transfer yapmayacakları belirtildi. Konu ile ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Trabzonspor’un finansal an

Trabzonspor transfer yapmayacak

Trabzonspor’da transfer sezonu durağan geçerken Bordo-Mavililerin fazla transfer yapmayacakları belirtildi.

Konu ile ilgili Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Trabzonspor’un finansal anlamda zor bir dönemden geçtiğini belirterek sanıldığı gibi 5-6 transfer gerçekleştirmeyeceklerini belirtti.

Açıklama yapmaktan çekinmediğini belirten Aslan, "Trabzonspor’un elinde birbirinden yetenekli oyuncular mevcut ve bunların üzerine 5-6 oyuncuyu kadromuza katma gibi bir düşüncemiz yok" dedi.

Yaklaşan Federasyon seçimleri ile ilgili konuşan Aslan, "tavrımız yavaş yavaş netleşiyor. Bizim amacımız TFF yönetimine ve kurullarına Trabzonspor’u temsil edecek isimler koymaktır" dedi.

Bundan önceki dönemde Trabzonspor delegelerinin Bordo-Mavili ekibin haklarını nasıl savunduklarını gördüklerini dile getiren Aslan "yaptığımız görüşmeler var. Eğer bizim isteklerimiz yerine getirilirse sorun olmaz" ifadelerini kullandı.

Tuncay LAKOT / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor