Trabzonspor transfer haberleri - 11.01.2019

Trabzonspor'un transfer haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor transfer haberleri - 11.01.2019

Haber61 Spor Servisi'nin raporlarına göre, devre arası transfer döneminde sessiz kalan Trabzonspor için basında çeşitli isimler yer aldı. İşte günün transfer iddiaları:

Muhammed Kiprit Transferi: Eğer Trabzonspor'un geçici transfer yasağı kalkarsa, ilk imza Muhammed Kiprit'ten gelebilir. İhsan Derelioğlu'nun birkaç kez izlediği ve olumlu rapor verdiği Kiprit için, Hertha Berlin ile prensip anlaşmasına varıldığı iddia ediliyor. (Fotospor)

Popov ve Maicon Gündemde: Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer yasağını kaldırmak için mücadele ederken, yönetim de takviye çalışmalarına devam ediyor. Antalyaspor ile sözleşmesini fesheden Maicon ve Spartak Moskova tarafından serbest bırakılan Ivelin Popov, Trabzonspor'un gündemine geldi. (Fanatik)

Kaleye Yeni Aday: Erce Kardeşler: Onur Kıvrak ve Esteban'dan sonra alternatif kaleci arayan Trabzonspor, Altınordu'nun kalecisi Erce Kardeşler'e talip oldu. 24 yaşındaki kaleci için teklif yapıldığı belirtiliyor. (Fotomaç)

Berkay Özcan ile Temaslar: FIFA'dan gelecek cevabı bekleyen Trabzonspor, 20 yaşındaki gurbetçi oyuncu Berkay Özcan'ı gündemine aldı. Stuttgart ile yapılan ilk görüşme olumlu geçtiği ve Berkay'ın satın alma opsiyonuyla kiralanabileceği ifade edildi. (Fotomaç)

Badji ve Türüç İçin Olumsuz Yanıt: Trabzonspor'un Kayserispor'dan Stephan Badji'ye olan ilgisine olumsuz yanıt geldi. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Şu an için hiçbir oyuncumuzu gönderemeyiz. Teklifiniz ciddi ise yazın görüşürüz" dedi. Aynı şekilde, Deniz Türüç'e de vize çıkmadı. (Fanatik)

Trabzonspor'un Transfer Listesi: FIFA'nın geçici yasağını kaldırmak için yoğun çaba sarf eden Trabzonspor, transfer listesini büyük ölçüde şekillendirdi. Porto'dan Nijeryalı ön libero Chidozie Awaziem ile kiralık olarak anlaşan Trabzonspor, Fransa'dan Ismael Diomande ve Remi Walter ile ön görüşmeler yaparak önemli mesafe kat etti. Her iki oyuncunun sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. (Günebakış)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler