Trabzonspor transfer haberleri - 01.01.2019

Beşiktaş'ta, kaleci Karius'un beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle tecrübeli bir kaleci arayışına giren yönetim, Onur Recep Kıvrak için nabız yoklamaya başladı.

Trabzonspor transfer haberleri - 01.01.2019

Haber61 Spor Servisi'nin raporuna göre, yılın ilk gününde Trabzonspor için basında birçok transfer iddiası yer alıyor. İşte öne çıkan haberler:

Beşiktaş'ta Onur Sesleri

Beşiktaş'ta, kaleci Karius'un beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle tecrübeli bir kaleci arayışına giren yönetim, Onur Recep Kıvrak için nabız yoklamaya başladı. Yönetimin Onur'u ciddi olarak düşündüğü ve kararın Şenol Güneş tarafından verileceği belirtiliyor. Şenol Güneş'in daha önce Trabzonspor'da çalıştığı Onur'a onay vermesi bekleniyor. Ekonomik koşullarda anlaşma sağlanırsa bu transferin mutlu sonla biteceği ifade ediliyor.

Trabzonspor'a Ada'dan Orta Saha: Panagiotis Tachtsidis

Onazi'nin sakatlanmasının ardından ön libero arayışına başlayan Trabzonspor, Nottingham Forest forması giyen Yunan oyuncu Panagiotis Tachtsidis'i gündemine aldı. Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor ve mevcut kadroya yapılacak transfer sayısını ikiye çıkardı. Aradığı ön liberoyu İngiltere'de bulan Karadeniz ekibi, Nottingham Forest'a teklifte bulundu. İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Vujadin Savic Trabzonspor'a Çok Yakın

Belgrad'da Kızılyıldız Başkanı Zvezdan Terzic ile görüşen Trabzonspor'un yetkilendirdiği menajer, Sırp stoper Vujadin Savic için anlaşma sağladı. Ancak, Kızılyıldız teminat talep ediyor ve 500 bin euro bonservis bedeli talep ediliyor. Bu ücret ödendiğinde savunma oyuncusunun Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Oyuncunun gelmek istemesi, bu transferde Trabzonspor'un en büyük kozu olarak görülüyor. Ayrıca Charles Kabore ve Ngadeu Ngadjui için de ekonomik koşullar elverirse yeniden girişimlere başlanacak.

Olcay Şahan'a Talip Var

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Olcay Şahan ve Zeki için gelen tekliflere açık olduklarını belirtti. Bursaspor, teknik direktör Samet Aybaba'nın ısrarıyla Olcay için tüm şartları zorlamaya hazır. Yeşil-Beyazlılar'ın, önümüzdeki günlerde resmi bir teklif ile Trabzonspor'un kapısını çalması bekleniyor.

Oğuzhan Planı

Trabzonspor, Beşiktaş ile anlaşan Burak Yılmaz için takas teklifi planını belirledi. Beşiktaş'a bedava gitmek isteyen 33 yaşındaki forvet için TFF'ye şikayet sonrası yönetime yol haritasını belirledi. Yönetim, 4 Ocak'a kadar tecrübeli forvetin parasını yatıracak. Bununla birlikte, Beşiktaş'ın da para yerine takas teklifi yapması bekleniyor. Bu bağlamda, Trabzonspor, Beşiktaş'tan Oğuzhan'ı Burak'a karşılık olarak talep edecek. Önümüzdeki günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Fikret Orman'ın büyük takası resmiyete dökmek için bir araya gelmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor