Trabzonspor transfer bütçesini belirledi!

Ara transfer döneminde takıma takviye yapacak olan Trabzonspor'da transfer bütçesi 12 Milyon Euro olarak belirlendi.

Trabzonspor transfer bütçesini belirledi!

15 haftalık lig periyodunda 18 puan toplayan Trabzonspor, hem oyun hem de aldığı skorlar bakımından taraftarları hiç memnun edemedi. Sezon başında kadroda ciddi bir revizyona giden ancak transferlerden istediği verimi alamayan Bordo-Mavililer için devre arası da çok hareketli geçecek.


Öyle ki yönetim, transfere yaz döneminden daha yüksek bir bütçe ayırdı. Bu rakam tam 12 milyon Euro yani 43.5 milyon TL. Bordo-Mavililer 12 milyon Euro’yu sadece oyuncu bonservislerine harcayacak. Yani kaliteli isimler alınacak. Teknik direktör Ersun Yanal haftalar önce yönetime kesin listesini vermişti. 

5 mevki belirlendi

Yapılan görüşmelerde ise ciddi mesafe katedildi. Ocak ayında takviye yapılacak öncelikli bölgeler forvet, bek, orta saha, stoper ve kanat olarak belirlenmişti. Özellikle golcü transferi olmazsa olmaz... Hem ileri uca hem de diğer bölgelere nokta atışı isimler alınacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler