Trabzonspor tırını hazmedemediler! Hakaret edip hedef gösterdiler

Trabzonspor satış tırını kabullenemeyen holiganlar hedef gösterdi.

Trabzonspor tırını hazmedemediler! Hakaret edip hedef gösterdiler

Trabzonspor’un 2011 şampiyonluğunda, şike döneminin baş aktörü olan Eskişehirspor kulübü daha sonra da bordo mavili ekibe olan borcun yapılandırılmasını istemiş fakat bu istek kabul görmemişti.

Eskişehir futbol kulübü daha sonra önlenemez bir şekilde küme düşüşünü sürdürmüş ve 2.Lig’e kadar gerilemişti.

Yaşananların sorulusu olarak Trabzonspor’u görmeye devam eden Eskişehirspor taraftarı ve onlara liderlik eden şahıslar şimdi de Trabzonspor mobil mağazasını hedef aldılar.

Şehirlerinde İstanbul takımlarının mağazalarına büyük sempati ile yaklaşan bu şahıslar, bugün çekildiği iddia ettikleri resmi paylaşıp Trabzon halkına hakaret edip kendi belediye başkanlarını tehdit ettiler.

Bir taraftar derneği başkanı tarafından yapılan paylaşımda “Güzel ilçemiz Sivrihisar'da misyonerlik yapmasına izin veren Belediye başkanı Hamid Yüzügüllüyü Eskişehirspor taraftarı olarak kınıyoruz. Kendi şehrinin takımına ve değerlerine bu kadar uzak herhangi bir seçilmişi veya ileri geleni asla onaylamıyoruz. Eskişehir'in sorunlarına kulak tıkayan kim olursa olsun en büyük davamız Eskişehirspor menfaatleri doğrultusunda sonuna kadar mücadele edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor