Trabzonspor teknik sorumlusu Derelioğlu “Kazanamamanın getirdiği gerginlik var”

Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa’ya varlık gösteremediği karşılaşmada mağlup oldu.

Trabzonspor teknik sorumlusu Derelioğlu “Kazanamamanın getirdiği gerginlik var”

Süper Lig’in 28. Haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa’ya mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası konuşan teknik sorumlu İhsan Derelioğlu şu ifadeleri kullandı:

Üzgünüz. İki tane üst üste aldığımız mağlubiyet sonrası bu maç fırsattı. Bunu değerlendirebilirdik.

Oyunu fazla değerlendirmek istemiyorum. Trabzonspor oyunu dengede de getirse, 2 tane duran toptan gol yese de, maçı çevirme anlarını kullanmasa da, rakibi çok daha fazla zorlayan bir takım olmalı.

Takımda uzun süredir kazanamamanın getirdiği bir gerginlik var. Bazen konsantre eksikliği erken kırılmalara yol açıyor. Kırılganlık en büyük tehlike. Bundan sonra da futbolcular şartlar ne olursa olsun oyun içinde kalmalı. Çözüm yine futbolcularda. Sonsuza kadar böyle gitmeyecek, bunun bilincinde olup daha fazla çalışarak değiştirmek durumundayız. Trabzonspor camia gücü ve kadro potansiyeli olarak bunları başarabilir. Trabzonspor belli süre sonra bu girdaptan kurtulacaktır.

Visca'nın maç öncesi yorgunluk durumu vardı. Belli süre kullanmak durumundaydık. İlk yarı istediğimiz baskıyı yaratamayınca, bir 45 dakika oynatmayı düşündük. Ancak girer girmez adale problemi yaşadı. Şu anda durumuyla ilgili net bilgi veremem. Adale sakatlığı olduğu için çok da hafif görünmüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler