Trabzonspor teknik direktörü Orhan Ak’tan flaş açıklama “Ekibimize güveniyoruz”

Trabzonspor teknik direktörü Orhan Ak, Kayserispor maçı hazırlıkları öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor teknik direktörü Orhan Ak’tan flaş açıklama “Ekibimize güveniyoruz”

Haber61 - Spor Servisi - Orhan Ak ekibine 1 kişinin daha dahil olacağını söyleyip Fatih Terim’e de teşekkür etti.

Ak şu ifadeleri kullandı:

Milli takım dönüşleri sıkıntılı oluyor. Yarın inşallah Gbamin hariç takımı tamamlayacağız. Adana Demirspor maçı ile başlayan süreç, yönetim ve başkanımızın bize güvenmesi mutlu etti. Bir şey olmadığı takdirde bu sezonu tamamlayacağız.

Dün itibariyle yeni ekibimiz başladı. Kendisini kanıtlamış ve değerli bir ekip oluşturduk. Fatih Hoca ve Aykut Hoca'ya da teşekkür ederim. Bu konuda yardımcı oldular. 1 kişi daha dahil olabilir. Onun dışında bir eksiğimiz yok. Kendimize, ekibimize güveniyoruz.

Biz ligde istediğimiz sırada değiliz. 11 maç ve 33 puan var. Her maçı kazanabilecek kapasitemiz var. Coşkulu ve mücadele eden bir takım olduğumuz takdirde yenemeyeceğimiz maç yok. Salı günü oynayacağımız kupa maçı bizim için çok daha önemli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor