Trabzonspor teknik direktörü Bjelica “Oyuncularımın performansından memnunum”

Trabzonspor Teknik direktörü Bjelica hazırlık maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor teknik direktörü Bjelica “Oyuncularımın performansından memnunum”

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica Ferehvar maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Genel olarak oyuncularımın gösterdiği performanstan dolayı çok mutlu olduğumu söyleyebilirim size. Bütün çalışmalarımız hep bu yönde. Yoğun çalışma dönemlerini geride bıraktık. Bütün oyuncularımız yoğun şekilde çalışıyor ve kendilerini idmanlara vermeye çalışıyorlar. Bugünkü maça da bu gözle bakabiliriz. Bugünkü maçtanda da çıkaracağpımız dersler olacak daha iyi yapabileceğimiz işler olacak.

Pozitif yönde çıkarabileceğimiz çok şey var. Bu maç özelinde ve genel antreman temposunda çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

Başkanımızla sürekli görüşme halindeyiz. Kimleri aramıza katabiliriz diye. Diğer takımların transferlerine bakmıyoruz. Onlar bizde daha fazla maddi imkanlara sahip olan takımlar. Biz de aramıza katabileceğimiz bize faydası olabilecek oyuncuları aramıza katmaya çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımız bunun üzerine.

Takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili sorulara cevap veren Bjelica, “Yeni bir gelişme olduğunda kulübümüz bilgilendirme yapacaktır. Biz de şu an oyuncularımıza birkaç günlük ara vereceğiz ve geri gelecekler. Bir gelişme olduğunda bilgilendirme yapılacak.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler