Trabzonspor tatsız seriyi bitirdi

Trabzonspor ligde evinde 5 maçtır kazanamıyordu.

Trabzonspor tatsız seriyi bitirdi

Haber61 – Spor Servisi - Geçtiğimiz sezon ligde evinde oynadığı 5 maçını kazanamayan Trabzonspor Konyaspor’u 2-1 mağlup ederek bu tatsız seriye son verdi.

 
Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonunun ilk hafta maçında Medicalpark Arena’da Konyaspor’u ağırlayan ve Burak Yılmaz’ın golleri ile 2-1 kazanan Trabzonspor, lig karşılaşmalarında evinde oynadığı son 5 maçı kazanamamıştı.
 
Geçtiğimiz sezonun 27. Haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşan ve 4-3 mağlup olan Trabzonspor, bu karşılaşmadan sonra evinde oynadığı maçları kazanamadı. Sonraki haftalarda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan bordo mavililer, Kayserispor’a 3-2 mağlup oldu. Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor son haftada ise Bursaspor’u 2-1 mağlup olarak ligi tamamlamıştı.
 
Dün akşam oynanan Konyaspor karşılaşmasını Burak Yılmaz’ın 10 ve 90+2. Dakikalarda kaydettiği gollerle kazanan Bordo mavililer ligde evinde kazanamama serisini de kırmış oldu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor