Trabzonspor tarihin en kötüsü...

Trabzonspor'un tarihinde bir kötü istatistik daha eklendi.

Trabzonspor tarihin en kötüsü...
Haber61 Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u ağırlayan Trabzonspor, Akyazı Stadı'nda şok bir mağlubiyet daha aldı. 

İlk yarıyı 3-0 geride kapatan Trabzonspor, ikinci devrede de 3 gol yiyerek sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu skorla Bordo Mavili kulüp tarihine bir kötü istatistik daha eklendi.

Buna göre Trabzonspor 50. yılında 8. hafta itibariyle en çok gol yediği sezonu yaşıyor. Alanyaspor'dan 4 gol ve Akhisarspor'dan 6 gol yiyen Trabzonspor 2017 - 2018 sezonunda yediği 21 golle tarihinde en çok gol yediği sezonu yaşıyor. 

Defans hattında yaşadığı sorunları gideremeyen Trabzonspor, Göztepe'den 3 gol, Başakşehir - Beşiktaş ve Fenerbahçe'den 2 şer gol yemişti. Alanyaspor ve Akhisar karşılaşmalarında kalesinde 10 gol gören Trabzonspor sezonun ilk maçında Konyaspor'dan ve Gençlerbirliği'nden de 1'er gol yemişti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler