Trabzonspor tarihi fırsatı kaçırdı

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ni kaçırarak tarihi fırsatı da kaçırmış oldu.

Trabzonspor tarihi fırsatı kaçırdı

10 yıl aradan sonra Devler Ligi'ne kalmak isteyen Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde Kopenhag karşısında tarihi fırsatı kaçırdı. Avcı, maçın ardından, "Hiç pozisyon vermedik, her şeyi denedik. Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda 2-1'in rövanşında Trabzonspor , Kopenhag karşısına mutlak zafer için çıktı. Golsüz sona eren mücadelenin ardından Karadeniz ekibi, Devler Ligi'ne veda etti. 10 yıllık hasretini sonlandıramayan Trabzonspor, ayrıca önemli bir geliri de kaybetti. Bordo mavililer, gruplara kalma, yayın ve kat sayı geliriyle birlikte 362 milyon TL'ye yakın bir rakamı kazanma şansını yitirdi. Fırtına, şimdi ise yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler