"Trabzonspor taraftarlarını mutlu edeceğiz"

 Trabzonspor'un forma ve ürünlerinin satıldığı TS Club Ankara mağazasının açılışı yapıldı.

"Trabzonspor taraftarlarını mutlu edeceğiz"

Ankamall Alışveriş Merkezi'ndeki mağazanın açılışını bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta ve futbolculardan Uğur Demirok gerçekleştirdi.

Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Muharrem Usta, başkentteki mağaza ile güzel işlere imza atacaklarını belirterek, "Bugün Ankara'dayız. Trabzonspor'un mağazalarını çeşitli illere açmaya devam ediyoruz. Bu mağaza ile Ankara'da güzel işlere imza atacağız. Mağazacılık, Trabzonspor'un görünür yüzlerinden, vitrine çıkan alanlardan birisi. Trabzonspor taraftarlarını mutlu edecek güzel bir zincir olmak istiyoruz" dedi.Açılışa katılan savunma oyuncusu Uğur Demirok ise taraftarlardan destek isteyerek, "Güzel başkentimizde daha fazla mağaza ile

ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştırmak istiyoruz. Ürünlerimizi alsınlar, destek versinler. Zaten her zaman desteklerini hissediyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Başkan Usta ve Uğur, AVM'ye gelen taraftarlarını ürünlerini imzalayarak, onlarla fotoğraf çektirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor