Trabzonspor taraftarları tesislere gitti!

Karaman'ın istifa ettiği iddiaları üzerine taraftarlar tesislere gitti

Trabzonspor taraftarları tesislere gitti!

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrıldığı iddiası yönetim tarafından resmi açıklamayla açıklığa kavuşturukmayınca taraftarlar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne akın etti.

Yöneticilerin doğrulamamasına rağmen yayıncı kuruluş Beinsport'un Karaman'la yolların ayırdığını kesin bir dille iddia etmesi üzerine taraftarlar bir araya geldi. Tesis önünde buluşan taraftarlar Karaman'a destek olurken yönetime karşı sert tezahuratlarda bulundu. Taraftarlar bir yöneticinin dışarıya gelerek açıklama yapmasını istedi.

Taraftar sayısının giderek artması üzerine Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper de tesislere gitti. Çok sayıda polis ile geniş güvenlik önlemi alındı.

Öte yandan taraftarların toplanmasıyla ilgili VİRA taraftalar grubu da bir organizasyon düzenledi.

Vira'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Hocamız Ünal Karaman’ın uçağı saat 22:05’te olduğu söyleniyor, şuanda fesih için tesislerde olduğı bilgisi var. Tüm üyelerimizi, taraftarlarımızı zaman kaybetmeden tesislere davet ediyoruz. Gelin, hocamızın yanında olduğumuzu herkese bir kez daha hissettirelim, bu tarihi yanlışın karşısında, hocamızın yanında olduğumuzu gösterelim. Bu görev Trabzonsporluluk görevidir; bu görev bu camianın bir karakteri olup olmadığını gösterme görevidir. Kaostan, fevri kararlardan yeterince canı yanan bu camia bugün bu konuya el atmak; Trabzonspor’u yeniden bütünleştirecek duruşu göstermek zorundadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor