Trabzonspor taraftarları sizi böyle kandırıyorlar!

Trabzonspor'u yıpratıp, taraftarları yanlış bilgilendiriyorlar...

Trabzonspor taraftarları sizi böyle kandırıyorlar!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor ile ilgili eski gelişmeleri yeni yaşanmış gibi kamuoyuna sunan bazı kaynaklar hem bordo mavili yönetimi zor durumda bırakıyor hem de taraftarları yanlış bilgilendirerek algı yaratıyor.

Bordo mavili ekibin maddi olarak zor durumda olduğunun bilnmesini fırsat bilen bazı ulusal ,yerel kaynaklar ve kendilerini basın mensubu gibi tanıtan sosyal meyda hesaplarının geçmişte çıkan haberleri ve gelişmeleri yeniden derleyerek vatandaşlara sunduğu görüldü.

Özellikle son 2 haftadır piyasa çıkarılan “Sosa Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet etti”  ve “Kucka FIFA’ya gitti” gibi haberlerin eski olduğunu ve yeni gelişmeler olmadığı ortaya çıkarken bugün de sezon başında Celta Vigo’ya giden Okay Yokuşlu’nun Trabzonspor’u TFF’ye şikayet ettiği yazıldı.

Dilden dile kulaktan kulağa yayılan bu bilgi hem Okay Yokuşlu’yu hem de Trabzonspor’u zor durumda bırakırken gerçeğin yine farklı olduğu belirlendi.

AYLAR ÖNCE OLDU!

Haber61’in eski bir bilgi olduğunu bildiği için kullanmadığı bu haberin kaynağı 01-02 Aralık’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da dağıtılan 45. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’na dayanıyor.

O dönem zaten haberleştirilen konuda geçen yıl içerisinde Okay Yokuşlu’nun alacakları için TFF’ye başvurduğu Trabzonspor’un itiraz ettiği ve dosyanın UÇK tarafından incelendiği belirtiliyordu.

İşte bu konu bugün yeniden yeni bir habermiş gibi kamuoyuna yeniden sunuldu. Trabzonsporlu taraftarlar bu bilgi üzerine Haber61’e mesaj yağdırırken “Okay Trabzonspor’u bugün şikayet etmiş”, “Okay’ın Trabzonspor’u şikayet ettiği haberi neden Haber61’de yok” tarzında ifadeler kullandı.

Eski hiçbir haberi yeniymiş gibi sunmayan ve güncelliğini her zaman teyit ettiren Haber61 konu üzerine yaptığı araştırmada da bordomavili yönetimden Okay iddialarının eski gelişme olduğunu doğrulattı.

Okay konusu raporda böyle anlatılmış;

Trabzonspor taraftarları sizi böyle kandırıyorlar!

SIRADAKİLER KİM?

YENİLERE HAZIR OLUN

Sırasıyla Sosa, Kucka ve Okay üzerinden Trabzonspor’un imajı zedelemeye çalışanların yeni hedefinin kim olduğu merakla bekleniyor. Bu çerçevede Trabzonspor’un TFF,UÇK,Tahkim Kurulu ve FIFA’daki dosyalarında adı geçen futbolcuların da aynı zihniyettekiler tarafından yeniden gündeme taşınabileceği konusunda taraftarları önceden uyarıyor ve hali hazırda davaları süren isimlerin rapordaki haliyle okurlarımıza sunuyoruz;

Trabzonspor taraftarları sizi böyle kandırıyorlar!

Trabzonspor taraftarları sizi böyle kandırıyorlar!

Trabzonspor taraftarları sizi böyle kandırıyorlar!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler