Trabzonspor taraftarının kombine ve bilet isyanı

Trabzonspor taraftarı kar yağışı altında uzun süre bekledi

Trabzonspor taraftarının kombine ve bilet isyanı
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak. Bu müsabaka aynı zamanda Akyazı'da bulunan Şenol Güneş Stadı'ndaki ilk maç olacak.

İlk maçın verdiği heyecanla bordo mavili taraftarlar da karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi gösterdi ve tribünleri dolduracağını gösterdi. Ancak bugün maç bileti ve kombine almak isteyen taraftarlar ise mağdur durumda kaldı.
trabzonspor bilet kuyruğu

Edinilen bilgiye göre; Bordo mavili takımın Şenol Güneş Stadı'ndaki ilk maçını izleyebilmek için bilet ve kombine almak isteyen taraftarlar bugün erken saatlerde bilet gişelerine gitti ancak hayal kırıklığına uğradı. Hem Atatürk Alanı'ndaki gişeye giden hem de TS Clup'da bulunan gişe ve Ziyabey Tesisleri'ne giden taraftarlar kapalı kapılarla karşılaştı. Maça girebilmek için erken saatlerde biletini almak isteyen taraftarlar kapılar kapalı olunca kar yağışı altında uzun süre beklemek zorunda kaldı. Haber merkezimize ulaşan taraftarlar yaşadıkları mağduriyeti bildirerek yetkililerin daha dikkatli ve sorumlu davranması gerektiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler