Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran Magath fotoğrafı!

Haber61 Haber Servisi Gelecek sezonun planlamalarına devam eden Trabzonspor'da teknik direktör konusu belirsizliğini korurken bordo mavili kulübün başkan yardımcısı Nevzat Aydın'ın twitter hesabından paylaştığı fotoğraf bir anda gündem oldu. Adı Trabzonsp

Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran Magath fotoğrafı!

Haber61 Haber Servisi

Gelecek sezonun planlamalarına devam eden Trabzonspor'da teknik direktör konusu belirsizliğini korurken bordo mavili kulübün başkan yardımcısı Nevzat Aydın'ın twitter hesabından paylaştığı fotoğraf bir anda gündem oldu.

Adı Trabzonspor'la anılan teknik adamlar arasında yer alan Felix Magath ile bir fotoğrafını paylaşan Nevzat Aydın "Efsane ile. Juventus'a attığı şampiyonluğu getiren gol ilk futbol anılarımdan. " notunu düştü.

Bu fotoğraf kısa süre içerisinde taraftarlarca paylaşılarak "Yeni teknik direktör Magath mı" soruları gündeme getirildi.  Aydın ise yaptığı açıklamada , "Şu anda Teknik Direktörümüz Hami Mandıralı. Felix Magath sevdiğim bir isim. Oturup birlikte yemek yedik. Teknik Direktör konusunda şu an için bir açıklama yapmam şık olmaz" dedi.

magathp.jpg

MAGATH KİMDİR

Wolfgang-Felix Magath (d. 26 Temmuz 1953, Aschaffenburg), Alman eski futbolcu, teknik direktör. Premier League ekiplerinden Fulham'ın teknik direktörlüğünü yapmaktadır.
 
Teknik direktörlük kariyeri
Aktif futbolculuk yaşamını noktaladıktan sonra, Magath 1995 yılı Ekim ayında eski kulübü Hamburg'ta göreve başladı. İlk deneyimini yaşadığı Hamburg'tan 1996-97 sezonu sonunda gönderildi.
 
Kısa bir Frankfurt macerasının ardından Almanya'nın köklü kulüplerinden Stuttgart ile sözleşme imzaladı. Burada yakaladığı çıkışla Alman devi Bayern Münih'in dikkatini çeken Magath 1 Temmuz 2004 tarihinde Bayern teknik direktörlüğüne getirildi.[1] Bayern ile ilk sezonunda muhteşem bir performans gösteren Magath sezonu Bundesliga şampiyonluğu ve Almanya kupasıyla duble yaparak kapattı. Ertesi sezona bu rehavetle giren takımı ligin ilk yarısını 4. lükle kapatıp UEFA Şampiyonlar Ligi vizesini tehlikeye atınca Felix Magath'ın görevine 31 Ocak 2007 tarihinde son verildi.
 
Sezon sonunda ise kendisini bir kez daha ispatlamak adına Felix Magath Bundesliga takımlarından Wolfsburg ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2007-2008 sezonunu takımını tanıyarak geçiren Magath 2008-2009 sezonunda ise beklenmedik şekilde Wolfsburg ile Bundesliga şampiyonluğunu göğüsledi. Wolfsburg'u tarihlerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne sokan Felix Magath buradaki misyonunu tamamlamış olarak bir başka Alman devi Schalke 04 ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
 
15 Şubat 2014 tarihinde, Hamburg'un gelen teklifini reddetti ve Fulham ile anlaştığını açıkladı. Fulham ile 18 aylık bir sözleşme imzaladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler