Trabzonspor taraftarını çıldırtan karar! Hakem gözünün önündeki pozisyonu görmedi

Alanyaspor - Trabzonspor maçında hakem gözünün önündeki faulü görmedi.

Trabzonspor taraftarını çıldırtan karar! Hakem gözünün önündeki pozisyonu görmedi

Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan Süper Lig maçının 27. dakikasında tartışma yaşatan bir karar verildi. Abdülkadir Ömür'ün topun hakimiyetini alıp gole gideceği bir pozisyonda Caulker'in müdahalesiyle yerde kalması sonrasında bordo mavili futbolcular mücadelenin hakemi Atilla Karaoğlan'ın devam kararına tepki gösterdi.

Trabzonspor'un Alanyaspor ile oynadığı maçın 27. dakikasında tartışma çıkartan bir pozisyon yaşandı.

Bordo mavililerde genç oyuncu Abdülkadir Ömür topun hakimiyetini alıp gole gideceği bir pozisyonda Caulker'in müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan, bu pozisyonda devam kararı verirken sonrasında yaşanan ikili mücadele esnasında Alanya lehine faul düdüğü çaldı.

Pozisyona oldukça yakın olan Sörloth, düdük sonrasında mücadelenin hakeminin yanına koşarak pozisyonun faul olduğu konusunda tepki gösterdi.

İşte Trabzonsporluların faul itirazlarında bulunduğu ve faulden doğabilecek olan olası kırmızı kart bekledikleri o pozisyon;

(Görüntüler Bein sports'tan alınmıştır) 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor