Trabzonspor taraftarını bekliyor

Trabzonspor Medical Park'ın Eurocup 2. Tur 5.haftasında Salı günü saat 19:00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda  Pınar Karşıyaka ile oynayacağı karşılaşma öncesi Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu taraftara çağrıda bulundu.  Pınar

Trabzonspor taraftarını bekliyor

Trabzonspor Medical Park'ın Eurocup 2. Tur 5.haftasında Salı günü saat 19:00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda  Pınar Karşıyaka ile oynayacağı karşılaşma öncesi Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu taraftara çağrıda bulundu. 

Pınar Karşıyaka maçının son 16 takım arasına kalmak için çok önemli bir karşılaşma olduğunu vurgulayan Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, “ Bordo-mavili renklere  gönül vermiş tüm taraftarlarımızı Salı günü Hayri Gür’e bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl Eurochallenge de sergilediğimiz başarıyı yineleme adına Trabzonspor adına yakışır bir şekilde salonumuzu doldurarak takımımızın yanında olalım” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor