Trabzonspor taraftarından yoğun ilgi!

Trabzonspor taraftarları, takımlarını Lüksemburg deplasmanında yalnız bırakmadı. Lüksemburg ve çevre ülkelerde yaşayan bordo-mavili taraftarlar, kendilerine ayrılan tribünü doldurdu. Bazı taraftarlar da  Lüksemburg tribününde yer aldı. Lüksemburg takımı t

Trabzonspor taraftarından yoğun ilgi!
Trabzonspor taraftarları, takımlarını Lüksemburg deplasmanında yalnız bırakmadı. Lüksemburg ve çevre ülkelerde yaşayan bordo-mavili taraftarlar, kendilerine ayrılan tribünü doldurdu. Bazı taraftarlar da  Lüksemburg tribününde yer aldı.
 
Lüksemburg takımı taraftarları bordo-mavili takımın aksine maça ilgi göstermediler. Yaklaşık 2 bin dolayında bordo-mavili taraftar maçı izlerken Lüksemburg temsilcisi taraftarları azınlıkta kaldı.
 
Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Lüksemburg'a gelerek karşılaşmayı izledi. Hacıosmanoğlu, maç öncesi kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ile protokol tribünde bir süre görüşme yaptı. Hacıosmanoğlu, Almanya kampında bulunan ancak kadroda yer almadıkları için maçı tribünde izleyen oyuncularla da tokalaştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor