Trabzonspor taraftarından Sörloth kampanyası

Trabzonspor'da Sörloth aşkı alevlendi.

Trabzonspor taraftarından Sörloth kampanyası

Trabzonspor-Sörloth flörtü kısa sürede alevlendi. Ağaoğlu ve Avcı'nın ilgiyi gizlememesi sonrasında camiada büyük bir heyecan yaşandı. Sosyal medyada 'Trabzon'a gel Sörloth' kampanyası başlatıldı, kısa sürede bu durum dünya gündemine girdi!

Bordo-Mavili camiada, Alexander Sörloth çılgınlığı... 2019-20 sezonunda 33 gol, 11 asistlik katkısıyla unutulmayacak bir performansa imza atan ve 22 milyon Euro gibi astronomik bedelle Leipzig'e giden Norveçli futbolcu, Almanya'da aradığını bulamadı. Yalnızca 6 golde kalan tecrübeli forvetin, Leipzig'deki hoca değişimi sonrasında gönderilmesi gündeme geldi. 

'Sörloth'u kim istemez?'

Trabzonspor'un, Sörloth'un olası bir ayrılığında yeniden devreye gireceğini belirtmiştik. Haberimizden 2 gün sonra da Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth yeniden gelebilir. Neden olmasın?" sözleriyle ilgiyi doğruladı. Ardından Avcı, "Sörloth'u kim istemez" dedi ve transfere yeşil ışık yakıldı. 

Temaslar sürüyor

Tüm bunların ardından Bordo-Mavili taraftarlar da harekete geçti. Sosyal medya üzerinden Sörloth'a, "Trabzon'a gel" çağrısı yapıldı. Twitter'da kısa sürede #CometoTrabzonSörloth etiketi Türkiye'de tt olurken, dünya gündemine de girdi. Fırtına ile Sörloth'un teması sürerken, kulüplerin de dirsek temasına başladığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor