Trabzonspor taraftarından dev protesto

Trabzonspor taraftarı dev bir yürüyüşle protestoya hazırlanıyor.

Trabzonspor taraftarından dev protesto

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor taraftarları yarın (02.02.2019 Cumartesi) yapılacak yürüyüşle PFDK'n ın verdiği tribün kapatma cezasını protesto edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzon Medicalpark Stadında oynanan Trabzonspor Başakşehir karşılaşması sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bordo mavililere büyük bir tribün kapatma cezası vermişti. Bu ceza ile Süper Lig'in 20. haftasında Trabzon'da oynanacak olan Ankaragücü karşılaşmasında yaklaşık 27 bin taraftar cezalı duruma düşmüştü. 

Bordo mavili taraftarlar verilen bu büyük cezaya karşı yarın saat 16:00'da oynanacak olan Ankaragücü karşılaşması öncesinde büyük bir protestoya hazırlanıyor. Trabzonspor taraftar grupları kendi aralarında organize olarak saat 12:00'de Atatürk Alanında bulunan Meydan Parkı'ndan Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne kadar yürüyüş yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor