Trabzonspor taraftarından çağrı: “Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında tribünlerin açılması lazım”

Trabzonspor taraftarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında tribünlerin rakip takıma açılması çağrısı yaptı.

Trabzonspor taraftarından çağrı: “Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında tribünlerin açılması lazım”

Trabzonspor taraftarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında rakip takım tribünlerinin taraftarlara açılması gerektiğini söyledi.

Trabzonlu Gençler taraftar grubu başkanı Mehmet Fındıkçı (Jan Mari) ile Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt Haber61 TV’de ekranlara gelen Spor Gündemi programına konuk oldular. 

“BENCE FENERBAHÇE İLE TRABZONSPOR ARASINDAKİ MAÇLARDA TRİBÜNLERİN AÇILMASI LAZIM”

Mehmet Fındıkçı “Biz askerde beraberiz, sokakta beraberiz, cezaevine düşüyorsun beraber yatıyorsun. Bu ülkenin çocuklarıyız. Doğu’da PKK ile omuz omuza çatışmışsın geliyorsun maç için düşmanlık yarıyorsun. Bence Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maçlarda tribünlerin açılması lazım. Biz bu ülkenin çocuklarıyız. Bizi rahat bıraksınlar yemin ediyorum hiçbir sıkıntı olmaz. Emin olsunlar ki biz adabına göre oraya gider Trabzon’u temsil eder geliriz. Yemin ediyorum deplasmanlar bize işkence oldu. Küçük alanlarda çok sayıda insanı bekletiyorlar. Yemek yok tuvalet yok. Zulüm görüyoruz. Onlar gelsinler maçlarını izlesinler, bizde gidip Kadıköy’de maçımızı izleyelim. Bu ülke neredeyse PKK’yı bitirdi, hareket edemez hale getirdi. Bin tane vatansever çocuğuna mı sahip çıkamıyor bu ülkenin polisi. Bunları gruplar yapmıyor. Gruplar çok bilinçli artık. Grupların içine sırf olay yapmak için maçla alakası olmayan kişiler geliyor. Grupların içinden tek tuk çıkar” dedi. 

BEN TRABZONSPOR TARAFTARIYIM, KADIKÖY’DE TAKIMIMIN YANINDA NEDEN OLMAYACAĞIM?

Adem Söğüt ise “Trabzonspor ve Fenerbahçe tribünleri 7-8 sendir kapalı. Ondan önce Cem Papila olaylarını gördük. 96’da şampiyonluk kaybettik. O süreçlerde gittik, geldik. Onlarda geliyor. Burada 96’da şampiyonluğu elimizden aldılar, kollarını sallaya sallaya gittiler. Ben Trabzonspor taraftarıyım, Kadıköy’de takımımın yanında neden olmayacağım? Fenerbahçeli’de gelsin. Orada yer ayırmışlar, orayı doldursun. Mavi bayrak olduğu zaman biz 8 tane mavi bayrak kazandık ve Trabzonspor’a para kazandırdık. Bana göre Trabzonspor’un aldığı cezaların büyük çoğunluğu kapalı tribündeki çokbilmişlerden kaynaklanıyor. Adam bir bilete vermiş parasını gelmiş, kendini Trabzonspor’un sahibi sanıyor. Bir futbolcu topu geri pas verse hakaret ediyor. Bizim tribündeki çocuk maçı görmüyor ki kim yanlış kim doğru yaptı görsün. Adam bağırmaya kilitlenmiş. Volkan Şen’e kapalıdan küfredilip ağlatıldığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor