Trabzonspor taraftarından büyük hazırlık!

Trabzonspor taraftarı 14 Şubat Sevililer Günü için hazırlık yapıyor.

Trabzonspor taraftarından büyük hazırlık!

Trabzonspor taraftarları 14 Şubat Sevgililer gününde tesislere giderek kutlama yapacak.


Trabzonlu Gençler taraftar grubu tarafından organize edilen etkinlik ile ilgili olarak “Salı günü Tesislerde sevgilimizle, Trabzonspor'umuz ile kucaklaşacağız.” denildi.

Trabzonlu Gençler tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Sevgililer Gününde sevgilimizle buluşmaya gidiyoruz!

Yıllardır peşinden koştuğumuz, işimizi gücümüzü aksatıp, bir maçına gidebilmek için o hafta cebimizden kıstığımız, okul harçlıklarını biriktirip hafta sonu sevdamızı haykırmak için bilet aldığımız, yeri geldiğinde sevindiğimiz; yeri geldiğinde alınan kötü skora kızıp "Bir daha maç izlemeyeceğim." diyip bir hafta sonra hiç dinmeyen heyecanımızla stadyumda aynı yeri aldığımız veya deplasmana gidebilmek için para biriktirip, aç kalıp deplasmana gittiğimiz bazen de sırf bir deplasmanına gidebilmek için sevgiliye veda edişimiz, babaya ilk karşı gelişimiz, anneye ilk yalan söyleyişimizdin. Biz bu dünyada en çok seni sevdik, geri kalanına hep yalan söyledik ilk sevgilim, ilk kavgam, yaşamı ilk fark edişim.. Trabzonspor'um..

Bu duygularla beraber Salı günü Tesislerde sevgilimizle, Trabzonspor'umuz ile kucaklaşacağız. Grup üyelerimize duyurulur. Eksiksiz katılım bekliyoruz.

14 Şubat hayal ürünüdür, tek gerçek Trabzonlu Gençler Tribünü'dür!”

Trabzonspor taraftarından büyük hazırlık!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor