Trabzonspor taraftarından Burak Yılmaz harekatı!

Trabzonspor taraftarı Burak Yılmaz'ı istiyor

Trabzonspor taraftarından Burak Yılmaz harekatı!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken bordo mavili taraftarlar da seslerini sosyal medya aracılığıyla yönetime duyurmaya çalışıyor. Son dönemlerde Twitter üzerinden başarılı şekilde birlik olan taraftarlar bu kez Burak Yılmaz'ı Türkiye Gündemi'ne sokmayı başardı.

burak yılmazYönetime ve Trabzonspor'un eski gol kralı Burak Yılmaz'a çağrıda bulunan bordo mavili taraftarlar "Yarımı tamamla Burak Trabzon'a" başlığıyla yüzlerce paylaşım yaptı. Burak Yılmaz'ı yeniden takımda görmek isteyen taraftarlar Başkan Muharrem Usta'dan 50. yılda golcü futbolcuyu geri döndürmesini istedi. Bazı taraftarlar ise Burak Yılmaz ismine sıcak bakmadı.

Tecrübeli golcü için yönetim girişim yapılmadığını daha önce açıklasa da devam eden transfer dönemi içerisinde gündeme gelip gelmeyeceği merak konusu.


Trabzonspor taraftarından Burak Yılmaz harekatı!Trabzonspor taraftarından Burak Yılmaz harekatı!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler