Trabzonspor taraftarından Beşiktaş biletlerine yoğun ilgi

Trabzonspor taraftarları Beşiktaş maçı için biletlere şimdiden yoğun ilgi gösteriyor.

Trabzonspor taraftarından Beşiktaş biletlerine yoğun ilgi

Trabzonspor taraftarı daha iki hafta olmasına rağmen Beşiktaş derbisine çok yoğun ilgi gösteriyor. Şimdiden 17 bin kombine ve 6 bin bilet satıldı.


Bordo-mavili taraftarlar, Beşiktaş derbisinin biletlerine hücum ediyor... Maça daha iki hafta olmasına rağmen taraftarlar sorun yaşamamak için Pasolig gişelerini aşındırmaya başladı. 8 Nisan Cumartesi günü 19.00'da oynanacak derbi için 17 bin kombinenin yanı sıra 6 bin biletin satıldığı öğrenildi. Daha şimdiden 23 bin taraftarın Medical Park Arena'daki Beşiktaş derbisini izlemesi kesinleşti.

Bu rakamın maç gününe kadar 40 bini bulması bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor'un hatırlanacağı üzere ikinci devrenin başında 7 bin kombinesi bulunuyordu. Bu rakam üst üste alınan galibiyetlerin ardından 17 bin seviyelerine çıkıp rekor kırdı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor