Trabzonspor taraftarından Avni Aker’e ziyaret

Trabzonspor 51. Kuruluş yılını kutluyor.

Trabzonspor taraftarından Avni Aker’e ziyaret

Bordo mavili ekip 51. Yıl etkinlikleri kapsamında bugün sabah saatlerinde meydan Parkı’nda bulunan Atatürk büstüne çelenk koydu. Ardından Hamamizade Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kurucu üyelere ve Trabzonspor’a emek vermiş üyelere plaket taktimi yapıldı.

Akşam saatlerinde yapılması planlanan havayi fişek ve meşale gösterisi ise şehitlere saygı göstermek amacıyla iptal edildi.

Trabzonspor taraftarı da gündüz saatlerinde daha önce yıkımı gerçekleşen Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nu ziyaret ettiler. Hatıra olarak bırakılan tribünlere pankartlarını asan taraftarlar Trabzonspor’un 51. Yaş gününde Avni Aker Stadı2na vefalarını gösterdiler.

Trabzonspor taraftarından Avni Aker’e ziyaretTrabzonspor taraftarından Avni Aker’e ziyaretTrabzonspor taraftarından Avni Aker’e ziyaretTrabzonspor taraftarından Avni Aker’e ziyaretTrabzonspor taraftarından Avni Aker’e ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor