Trabzonspor taraftarı TFF önünde toplandı!!!

Fenerbahçe – Trabzonspor maçında Onuachu’nun 13. dakikada attığı golün VAR kararıyla iptal edilmesi bordo-mavili taraftarları ayağa kaldırdı. Trabzonspor taraftarları, TFF binası önünde toplanarak adalet çağrısı yapıyor.
Trabzonspor taraftarı TFF önünde toplandı!!!

Süper Lig’in kritik haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşan Trabzonspor, sahada yalnızca rakibiyle değil, hakem kararlarıyla da mücadele etti. Maçın 13. dakikasında Paul Onuachu’nun ağlara gönderdiği gol, VAR incelemesi sonrası tartışmalı bir şekilde iptal edildi.

Trabzonspor camiası, bu kararın tamamen haksız ve taraflı olduğunda birleşti. Pozisyonda Onuachu’nun rakibine bariz bir faulü olmadığı halde hakemin golü geçersiz sayması, bordo-mavili taraftarlarda büyük infiale yol açtı.

Bugün akşam saatlerinde ise Trabzonspor taraftarları, TFF binasının önünde toplanmış durumda.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir