Trabzonspor taraftarı sosyal medyayı salladı: Lidere hakkın ver TFF!

Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyadan harekete geçti

Trabzonspor taraftarı sosyal medyayı salladı: Lidere hakkın ver TFF!

Haber61 Spor Servisi

Türkiye'de koronavirüs pandemisinin gerilemeye başlamasının ardından ligin durumu da tartışma konusu oldu. Bugün TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile toplantı gerçekleştirdi. Özdemir'in yarın saat 14.00'te açıklama yapacağı belirtilirken Özdemir'in ligin devam etmesi taraftarı olduğu belirtildi.

Bugün dahi Ankaragücü'nde bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı bir ortamda TFF'nin ligi tescil etmeye yanaşmaması ve ısrarla ligi devam ettirme çabasında olması salgının yeniden alevlenebileceği korkusu yaratıyor.

Trabzonsporlu taraftarlar da bu noktada sosyal medyada harekete geçerek tepkilerini ortaya koydu. Salgının ilk günlerinde vaka sayısı çift hanelere ulaşmamışken ligin oynanamayacağını ve ligin tescil edilebileceğini savunanların bugün neden algı yaratmaya çalıştıkları sorgulanmaya başlandı.

Trabzonsporlu taraftarlar, #LidereHakkınıVerTFF etiketi ile tepkilerini dile getirerek gündeme taşıdı. Bordo mavili ekibin taraftarları bu şartlar altında maçların oynanmasının tehlikeli olacağını savunarak Trabzonspor'a hakkı olan şampiyonluğun verilmesini talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor