Trabzonspor taraftarı saldırıdan rahatsız

Fenerbahçe ile aralarında yıllardır bir sorun olduğunu, 1996 yılında kaçan şampiyonluk ve şike süreci ile bunun büyüdüğünü belirten Fındıkçı, “Ancak bu sadece taraftar ve tribün bazında gerçekleşen bir tepkiydi. Bu olayın Trabzon ve Trabzonspor ile ilişki

Trabzonspor taraftarı saldırıdan rahatsız
Fenerbahçe ile aralarında yıllardır bir sorun olduğunu, 1996 yılında kaçan şampiyonluk ve şike süreci ile bunun büyüdüğünü belirten Fındıkçı, “Ancak bu sadece taraftar ve tribün bazında gerçekleşen bir tepkiydi. Bu olayın Trabzon ve Trabzonspor ile ilişkilendirilmesi doğru değil. Bu olayın faili belli olmadan Trabzon halkına mal edilmesi de çok büyük saçmalık olarak görüyoruz. Biz böyle olayları tasvip etmiyoruz. Futbolun bir spor, eğlence olduğunu her zaman söylüyoruz. Bunu kim yapmışsa elleri kırılsın. Fenerbahçe ile aramızda sıkıntılar vardır. Tribünde karşılıklı atışmalar oluyordu. Bu olayı Trabzonlu bile yaptıysa kesinlikle Trabzonsporlu değildir; Trabzonspor taraftarı bunu yapmaz” dedi.
 
Trabzon halkının çok hassas olduğunu kaydeden Fındıkçı, “İstanbul’da çok şeyler olduğu hiç kimse bir kişinin yaptığı bir şeyi Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş camiasına mal etmedi. Beşiktaş stadında cinayet oldu bir kişiye mal edildi. Trabzon’da daha olay belli olmadan Trabzon halkına bu olay mal edilmemelidir. Trabzon zaten çok hassas bir yer. İnsanlar bunu yapmaz. Fenerbahçe ile çok maç yaptık hiç böyle bir şey olmadı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor