Trabzonspor taraftarı onu seçti

Trabzonspor’da 2017 yılının en başarılı oyuncusu olarak taraftarlar onu seçti.

Trabzonspor taraftarı onu seçti

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor taraftarları, Trabzonspor’da 2017 yılının en başarılı futbolcusu olarak Okay Yokuşlu’yu seçti.


Haber61 sosyal medya hesabı üzerinden yönelttiğimiz “Sizce Trabzonspor'da 2017'nin en iyi futbolcusu kim?” sorusuna yoğun ilgi gösteren taraftarlar en başarılı isim olarak Okay Yokuşlu’yu seçti. Okay Yokuşlu’nun ardından Yusuf Yazıcı’nın ismi ön plana çıkarken sonrasında ise kaydettiği gollerle takıma önemli katkıda bulunan ve gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Burak Yılmaz yer aldı.

Bu üç oyuncunun ardından taraftarlar Trabzonspor’un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür’ü ön plana çıkarırken, savunmada gösterdiği performansla beğeni toplayan Hubocan, yaptığı kritik kurtarışlarla takıma önemli bir katkı yapan Onur, bordo mavili takımın en istikrarlı oyuncusu olan Portekizli Pereira isimleri yazılan diğer futbolcular.  

Taraftarların ismini yazdığı diğer futbolcular ise Olcay Şahan, Hugo Rodallega ve Ogenyi Onazi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler