Trabzonspor taraftarı mağlubiyeti ona bağladı

Trabzonspor’da yapılan pahalı transferler ve alınan kötü sonuçların faturasını taraftarlar Ersun Yanal’a kesti.Vahid Halilhodziç’in gönderilmesinin ardından takımın başına getirilen Ersun Yanal takıma ilaç olamadı. Bordo-Mavili taraftarların özellikle oyn

Trabzonspor taraftarı mağlubiyeti ona bağladı

Trabzonspor’da yapılan pahalı transferler ve alınan kötü sonuçların faturasını taraftarlar Ersun Yanal’a kesti.

Vahid Halilhodziç’in gönderilmesinin ardından takımın başına getirilen Ersun Yanal takıma ilaç olamadı. Bordo-Mavili taraftarların özellikle oynanan etkisiz ve teslimiyetçi futbol taraftarları çileden çıkartırken Akhisar Belediyespor maçının ardından Yanal’ın 2010-2011 sezonu şampiyonluğu ile alakadar kullandığı cümleler ve Constant konusunda yaptığı açıklamalar taraftarların tepkisine yol açtı.

Yönetim ve Ersun Yanal arasında soğuk savaşların estiği iddia edilirken, özellikle Torku Konyaspor maçının son dakikalarında yaptığı oyuncu değişikliği ile eleştiri oklarını üzerine çeken Ersun Yanal’ın değişiklik hamlelerini geç yaptığı yönünde taraftarlardan eleştiri topladı. Bordo-Mavili taraftarlar  bu sezon Avrupa Kupalarına katılmanın da hayal olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor