Trabzonspor taraftarı Erdoğan'a seslendi!

Trabzonspor taraftarı yine Türkiye Gündemi'nde

Trabzonspor taraftarı Erdoğan'a seslendi!
Haber61 Spor Servisi

Son dönemlerde sosyal medyayı oldukça etkin kullanan Trabzonsporlu taraftarlar bu akşam saatlerinde de organize olarak Twitter üzerinden Türkiye Gündemi'ne girmeyi başardı.

Dün 3 Temmuz sürecinin yıldönümünde FIFA'ya başvuran Trabzonspor'da taraftarlar hakedilen ancak bir türlü müzeye gelmeyen 2010-11 kupasının gerçek adresinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu işaret ederek "#KupaCumhurbaşkanında" başlığı açtı. Bu başlık altında yüzlerce Trabzonspor taraftarı mesajlar atarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istemesi halinde adaletin yerini bulacağını ve kupanın bordo mavili kulübe iade edileceğini belirtti. 

"#KupaCumhurbaşkanında" başlığı kısa sürede Türkiye Gündemi sıralamasında zirveye yükseldi.

Trabzonspor taraftarı Erdoğan'a seslendi!

ERDOĞAN'DAN SONRA USTA

Trabzonsporlu taraftarlar daha sonra da geciken transferlere vurguda bulunarak Başkan Usta'ya çağrı yaptı.  "Gerekeni yap Usta" adlı #DoYourDutyUSTA başlığı açan taraftarlar bir an önce transferlerin bitirlmesi gerektiğini vurguladı. Rakiplerin transferde hızlı davrandığına dikkat çeken taraftarlar bir an önce gerekenin yapılmasını istedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor