Trabzonspor taraftarı bu şarkı ile rekor deneyecek

Özkan Meydan Trabzonspor'a yeni marş yaptı

Süper Lig'de en yakın rakibine 15 puan fark atarak yıllardır süre gelen şampiyonluk hasretine son vermesi beklenen Trabzonspor'da adeta bir karnaval havası var. Sadece taraftarlar değil, Trabzonlu müzisyenlerde şampiyonluk kutlamaları için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu marşlara Yarınlara Güleceğiz ismi ile yeni bir marş daha eklendi.

Beşiktaş maçında rekor denemesi yapacak olan bordo mavili taraftarlar Özkan Meydan'ın seslendirdiği Yarınlara Güleceğiz marşı ile coşacak ve desibel rekoru kırmaya çalışacak. Öte yandan Meydan marş ile ilgili yaptığı açıklamada "Şehrimizin takımının bu büyük yürüyüşüne hazırlamış olduğumuz marşın sizinle paylaşımının heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz . Umarım yaşadığımız ortak duygu seline bir nebze olsun katkıda bulunabilmişizdir. Şimdiden dinleyip mutluluğumuza memnuniyetinizle ortak olduğunuz için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Özkan Meydan Kimdir?

1991 senesinde dünyaya gelen Özkan Meydan Trabzon doğumludur. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitim dönemini Trabzonun Of ilçesinde tamamlamıştır. Özkan Meydan Ses Mühendislik eğitiminide aldığı İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. Çalışmalarına Aranjör, Prodüktör ve Müzik Yapımcısı [Dijital Meydan] olarak devam etmektedir. Dijital meydan Müzik yapım şirketi ile yeni nesil sanatçılara yön verip ivme kazandırmıştır. Reynmen, Tuğçe Kandemir, Burak King gibi bir çok genç müzisyenlere prodüktörlük yaparak şarkıları 4 milyarı aşkın izlenmeye ulaşmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor