Trabzonspor taraftarı böyle tepki gösterecek!

Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı karşılaşma sonrası, maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in verdiği skandal kararlar sonrası Trabzonsporlu taraftarların Osmanlıspor karşısında ne yapacağı merak konusu olmuştu.   KIRMIZI KART GÖSTERECEKLER   Hakem Deniz

Trabzonspor taraftarı böyle tepki gösterecek!
Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı karşılaşma sonrası, maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in verdiği skandal kararlar sonrası Trabzonsporlu taraftarların Osmanlıspor karşısında ne yapacağı merak konusu olmuştu.
 
KIRMIZI KART GÖSTERECEKLER
 
Hakem Deniz Ateş Bitnel'in kötü yönetimi nedeniyle adeta isyan eden bordo mavili kulüp, yarınki maçta büyük bir protesto gösterisine hazırlanıyor.
 
Salih Dursun'un hakem Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği pozisyondan esinlenilerek düzenlenecek, "Haklı İsyan" adıyla düzenlenecek protestoda, kulüp tarafından stadyuma gelen her taraftara dağıtılacak kırmızı kartlar, geleneksel hale gelen 61'inci dakika şovunda gösterilecek. Ayrıca taraftar grupları da kırmızı kart konseptli çeşitli organizasyonlar hazırlayarak protestoda bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler