Trabzonspor sürpriz yapacak

Veda organizasyonunda sürprizler olacak

Trabzonspor sürpriz yapacak
Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda etmeye hazırlanıyor. 24 Ağustos'ta yapılacak organizasyonda bir çok sürpriz yapılacağı açıklanırken kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada bilet fiyatları ile program açıklandı. Yarın satışa çıkacak olan biletlerin en düşük fiyatı 30 TL olacak.

İşte kulüpten yapılan açıklama;

Hüseyin Avni Aker. Kulübümüzün en önemli mihenk taşı. Bizi biz yapan her şeyi orada kazandık. 7 şampiyonluğumuzu, kupalarımızı orada kaldırdık. Sevinçlerimizi ve hüzünlerimizi hep orada yaşadık. Yağmurda ıslandık, karda üşüdük ama vazgeçmedik. Orada bütünleştik orada efsane olduk!

Evet, şimdi Avni Aker'den aldığımız ruhla yeni mabedimize yolculuk zamanı. Ama O'nu arkamızda bırakmadan aksine O'nun ruhuyla Akyazı'ya gitme zamanı. Giderken de güzel bir veda busesi koyarak ayrılmak istiyoruz elbette. Haliyle bütün taraftarlarımızın stadyumu, Avni Aker'in şanına yakışır bir şekilde Çarşamba günü doldurmasını bekliyoruz.

MAÇ BİLETİN FORMA HEDİYE ÇEKİN

Biletlerimiz yarın saat 13.00'de satışa çıkıyor. Biletler Ziyabey Tesisleri ve Avni Aker Stadyumu'ndaki gişelerden satılacaktır. Fiyatlarımız şu şekilde: Kale arkaları 30, Maraton 45, Kapalı 61, VIP 99 TL. Bütün biletleri yeni sezon formalarında hediye çeki olarak kullanılabilecekseniz. Taraftarlarımız hem passolig kartlarına yükleme yapabilecek hem de kağıt bilet alabilecek. (Kağıt bilet alan taraftarlarımız maça giriş yaptıktan sonra kendilerinde kalan bölümü forma hediye çeki olarak kullanacakları için saklamaları gerekiyor. Passolig kartına yükleme yapan taraftarlarımız ise kimlikleriyle birlikte mağazalarımıza gitmeleri yeterli olacaktır.)

TARAFTARIMIZ SÜRPRİZLERE HAZIR OLSUN

Veda organizasyonumuzun programı ise şöyle:

Saat 17.00: Kapıların açılışı

Saat 19.00: Program başlıyor (Avni Aker'i ve efsanelerimizi anlatan videolar)

Saat 19.20- 20.00: Sanatçılarımızın konseri Cengiz Selimoğlu

Furkan Derya ve İlyas Derya

İlknur Yakupoğlu

Özgür Babacan ve İrfan Seyhan

Salih Yılmaz

Kaptan Yılmaz

20.00: Görsel şovlar

21.00: Maç... Aralarında kulüp tarihimizde önemli yeri olan yerli ve yabancı oyuncularımızın da bulunduğu efsanelerimizle takımımızın maçı. (İsimler ayrıca açıklanacak. Taraftarlarımız sürprizlere hazır olsun)

22.15: Havai fişek ve ışık gösterileri

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler