Trabzonspor Süper Kupa’daki Galatasaray maçına çift idmanla hazırlanıyor
Bordo-mavililer, Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Galatasaray ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Fatih Tekke yönetimindeki takım günü çift antrenmanla tamamladı.
Yayınlanma:
Trabzonspor, Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Galatasaray ile 5 Ocak Pazartesi günü Gaziantep'te yapacağı maçın hazırlıklarına çift idmanla devam etti.
Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ilk antrenmanda oyuncular, salonda ısınmanın ardından pas ve taktik çalışması yaptı.
Futbolcular, günün ikinci antrenmanını da pas ve taktik çalışmasıyla tamamladı.
Bordo-mavililer, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Kaynak:AA
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzonspor