Trabzonspor stoper transferinde ona odaklandı

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da ilk hedef Polonyalı oyuncu.

Trabzonspor stoper transferinde ona odaklandı
Devre arasında kadrosuna bir stoper katmak isteyen Trabzonspor'da ilk hedef Legia Varşova forması giyen Michal Pazdan.

Pazdan için kulübüyle görüşülüyor!

Trabzonspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay ile yönetimin yaptığı toplantının neticesinde stoper takviyesi kesinlik kazandı. Bu bölge için sezon başında alınan Hubocan’ın beklentilerin gerisinde kalması, Durica’nın sakatlık problemi ve inişli-çıkışlı performansı, yeni arayışları kaçınılmaz kılmıştı.

Bu doğrultuda gündeme gelen ve teknik ekibin de onay verdiği isim Michal Pazdan oldu. Bir süredir takip edilen, ayrıca farklı noktalardan oldukça iyi referanslar da alınan 30 yaşındaki Pazdan için aracılar vasıtasıyla temas da kurulduğu öğrenildi.

Mukavelesi 2019 yılında bitecek olan deneyimli savunmacının Trabzonspor’un ilgisinden çok memnun kaldığı devre arasında şartların masaya yatırılarak konuya nokta konulabileceğinin mesajını verdiği belirtildi. Bu arada Bordo-Mavililer’in Pazdan’ın kulübü Legia Varşova ile de temas kurduğu, resmi teklif hazırlığı yaptığı gelen haberler arasında. Son derece pozitif seyreden transfer çalışmalarında büyük bir aksilik olmazsa Aralık ayının ortasına kadar işin imza aşamasına gelmesi bekleniyor. (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler